Karasu Evleri Satılık Daireler,Müstakil Villa Konforunda Site Yazlık

Karasuda-Satılık-Yazlık-Karasu-Evleri-Denizin-Tadını-Sıfır-Evinizde-Yaşayın

Karasu Evleri  sizlere uzun soluklu bir tatil fırsatı tanımakta Karasu Ekşioğlu inşaat  imzasını attığı projelerle Türkiye’nin her yerinden ve özellikle İstanbul’dan pek çok yatırımcıyı karasu satılık yazlık daireleri ile cezbetmektedir. Türkiye’nin mega kenti olan 16 milyonluk nüfusu ile ülkenin en kalabalık şehri İstanbul’a en yakın tatil merkezi konumunda bulunan Karasu; Bu konumunun son yıllarda büyük faydasını görmeye başlamıştır. Günümüze İstanbul ile karasu arası yaklaşık bir buçuk saatlik bir mesafedir.Ancak İstanbul’a yapılan üçüncü köprü otobanının bağlantı yollarının tamamlanmasının ardından Karasu İstanbul arası 50 dakika gibi bir mesafeye düşecektir. Buda Karasu’nun halihazırdaki değerini kat be kat artmaktadır. Çünkü yaz Sezonunda İstanbul’da yaşayan 100 binlerce tatilci İstanbul’a saatlerce uzaklıktaki Akdeniz ve Ege kıyıları yerine; uzaklı sadece 50 dakika olan kara suyu tercih edip tatillerini yollarda geçirmeden en verimli şekilde değerlendirmeyi planlamaktadırlar.

Karasu-Evleri-Satılık-Daireler-Müstakil-Villa-Konforunda-Site-Yazlık-1Düşünsenize bütün yıl çalışıp, yorulup, aşırı stres ve baskı altında kalıp Şehrin kalabalığı arasında sıkışıp kalıp, yazın binbir uğraşla ayarlamaya Çalıştığınız Yaz tatiliniz zaten kısıtlı bir süre olmakta ve tatile gitmek için harcadığınız zaman bu süreyi daha da fazla kısaltmaktadır. Hemen yanı başınızda da deniz turizminin yapıldığı, Altın kumdan muhteşem plajlara sahip olan, eğlence sektörünün hız kazandığı, doğası ve doğal güzellikleriyle sizleri etki altına alabilecek güzellikte olan Bir yeri tercih etmeyip tatilinizin en az iki günü yollarda geçirmeyi göze alabilir misiniz? Günümüzde bu soruya pekçok tatilci hayır cevabını vermektedir.Karasu satılık daire

Karasu-Evleri-Satılık-Daireler-Müstakil-Villa-Konforunda-Site-Yazlık-2Çünkü Karasu Yaz saatinden beklediğiniz bütün imkanları size fazlasıyla sunarken yakın konumuyla da tercih noktası olmayı artırmaktadır. İyi bir tatil geçirmek için sizlere bütün imkanları sunmaya hazır olan karasu muhteşem bir denize ve plaja sahiptir. Şehrin her yerinde kişisel ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz alanlar bulunmakta, bunun yanında Her türlü yeme içme, barınma, yaz tatillerinin vazgeçilmezi olan eğlence merkezleri de şehrin her yerinde yer almaktadır.

Karasu sadece denizi ile öne çıkan bir bölge değildir. Karadeniz bölgesinin tipik iklimi ve bitki örtüsü özelliklerini gösteren Karasu yesin de harika doğal güzellikleri de barındırmaktadır. Yeşilin en güzel tonlarının yer aldığı bölge de milli parklar, göller ve doğal yaşam alanları da göze çarpmaktadır.

Sadece tatilimizi değerlendirmek için geldiniz Karasu’da doğanın ve huzurunda tadını doyasıya çıkarınbileceğiniz bir ortam mevcuttur. Acarlar gölü ve lan gozu, Poyrazlar gölü, mahmudiye köyü, maden deresi ve Şelalesi sadece yaz sezonunda değil her mevsim tatilcilerin ve turistlerin yoğun ilgisini çeken doğanın en güzel ve en eşsiz manzaralarını sunan bölgelerin başındadır. Yaz tatiliz için şimdiden plan yapmaya başladıysanız karasu bunun için en doğru tercihi noktalarından birisi olabilir. Şu an için İstanbul’a sadece bir buçuk saat mesafede bulunan Karasu’da hem dopdolu bir tatilin hem de huzurun ve doğanın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Günümüzde yaz sezonunda nüfusu 700.000’lere kadar çıkan ve karasu satılık daire projeleri ile yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören karasu bu özellikleriyle sizlere muhteşem bir tatil garantisi vermektedir. Sayısı her geçen yıl artış gösteren;Yaz tatili için bölgeyi tercih eden 100 binlerce turist ve tatilci yanılıyor olamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir